Recentment en un grup social d’amics van començar a sortir discos que es recuperaven casualment després d’anys i a mi em va venir al cap que justament feia un parell de setmanes vaig tornar a sentir i disfrutar un disc que havia cremat molt durant molts anys: Stop Making Sense dels Talking Heads.

La primera vegada que vaig sentir parlar dels Talking Heads era un mindundis de dotze o tretze anys que per influències fraternals seguia amb atenció els programes musicals que llavors SÍ es feien a la tele com el Popgrama del Carlos Tena o el Musical Express de l’Àngel Casas. Precisament en el Musical Express sortien els Fischer-Z (era l’any de hits com aquest So Long) i en una entrevista al John Watts li preguntaven pel grup que més li agradava.

No ho vaig acabar d’entendre i el meu germà em va dir que eren els Talking Heads. Vaig convéncer al meu germà perquè el pròxim disc a comprar fos d’ells (poc em va costar) i va caure el Remain in Light, que encara conservo dins de la funda de plàstic que es posaven als vinils. El so d’aquest disc és de difícil catalogació i etiquetatge. A mi em sonava (i em sona) encara molt sinistre (sobretot la cara B que els discos es concebien per cares, amb temes com Listening Wind o Houses in Motion).

I tornant al disc que ens ocupa només dir que no he estat mai fan dels discos en directe però potser per l’edat en que em va tocar viure aquest disc, acompanyat pel documental del Jonathan Demme amb els tratjos gegants del David Byrne ballant les seves hipnòtiques melodies, era un dels meus preferits als disset anys (encara conservo una samarreta negra amb la portada del disc…)

Potser perquè tindria alguna cinta de cassette gravada en aquest ordre d’aparició sempre relaciono el Slippery People i a continuació el Pale Shelter de Tears for Fears

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
/* Estilos para menú plegable móvil Divi */ /* JS para menú plegable móvil Divi */